Afyonkarahisar’da Değerler Eğitimi Seminerleri Devam Ediyor « Afyon Haber TV

27 Nisan 2024 - 20:27

Afyonkarahisar’da Değerler Eğitimi Seminerleri Devam Ediyor

Afyonkarahisar’da Değerler Eğitimi Seminerleri Devam Ediyor
Son Güncelleme :

19 Ocak 2024 - 8:59

30 views

Afyonkarahisar İl Müftülüğü, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik düzenlediği Değerler Eğitimi seminerlerine devam ediyor. Şemsettin Karahisar Ortaokulu’nda gerçekleştirilen seminerde İl Müftümüz Lütfü İmamoğlu öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu. Seminerler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle gerçekleştiriliyor ve gençlerin milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetişmelerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Afyonkarahisar İl Müftülüğü tarafından başlatılan ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik “Değerler Eğitimi” seminerleri devam ediyor.

Şemsettin Karahisar Ortaokulu’nda gerçekleştirilen seminer İl Müftümüz Lütfü İmamoğlu tarafından verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün destekleriyle gerçekleştirilen seminerlerde öğrencilere birçok önemli konuya değiniliyor. Müftü İmamoğlu yaptığı açıklamada, öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunarak; “Gençlerimizin milli ve manevi değerlerimize bağlı olarak yetişmelerine katkı sağlamasını amaçlıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.