Zafer Partili Tekdemir: Afyon’un 3 mahallesi Suriye ve Afganlılar tarafından işgal altında! « Afyon Haber TV

13 Mayıs 2024 - 10:47

Zafer Partili Tekdemir: Afyon’un 3 mahallesi Suriye ve Afganlılar tarafından işgal altında!

Zafer Partili Tekdemir: Afyon’un 3 mahallesi Suriye ve Afganlılar tarafından işgal altında!
Son Güncelleme :

19 Kasım 2022 - 8:43

82 views

Zafer Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mevlüt Tekdemir, şehirdeki en büyük sorunun liyakat olduğunu belirterek Mecidiye, Cumhuriyet ve Marulcu mahallelerinin 30 bin kişilik Suriye ve Afganlılar tarafından işgal edilmiş halde olduğunu söyledi. Tekdemir ayrıca Afyonkarahisar’da şu anda yüzde 15 oranında oy potansiyeline ulaştıklarını belirtti.

Zafer Partisi İl Başkanı Mevlüt Tekdemir ve yakın zamanda MHP’den istifa ederek Zafer Partisi’ne katılan Ahmet Yılmaz Kasap, Afyon Postası’nı ziyaret etti. Tekdemir, ilçe kongrelerini gerçekleştirerek şu anda Afyonkarahisar’da seçime girmeye hak kazandıklarını belirtti. Tekdemir, kendisini tanıtarak özetle şunları söyledi:

MEVLÜT TEKDEMİR KİMDİR?

Ben emekli albay Mevlüt Tekdemir. 36 yıl silahlı kuvvetlerde üst düzey yönetici olarak çalıştım. Geçen yıl kendi talebimle kıdemli albay olarak emekli oldum. Aynı zamanda makine mühendisiyim. Uluslararası İlişkilerde yüksek lisans yaptım. 5 sene güney doğu terör bölgesinde, 14 sene Trakya’da Yunan sınırında, 2 sene Kıbrıs, 6 ay Afganistan Kabil’de görev yaptım. 28 ülkeyi gezdikten sonra Zafer Partisi’nde bir Kuvayi Milliye hareketi için Afyon’a döndük. Kurucu il başkanı olarak karşınızdayım.

AFYON’DA 3 MAHALLE SURİYE VE AFGANLI TARAFINDA İŞGAL EDİLDİ

Afyon’un en büyük sorunu. Öncelikle liyakat sorunu. Bizler Zafer Partisi olarak il yönetimindeki tüm arkadaşlarımız üniversite mezunu. Bunların arasında veteriner, ziraat mühendisi gibi kişiler var. Bu arkadaşlarımızla Afyon’un derdine derman olacak liyakatli arkadaşlarımızı seçtik. Bizler Zafer Partisi olarak en büyük sorunun üçüncü derecede tümör vakası olarak gördüğümüz 13 Milyon sığınmacının Afgan, Pakistan ve Suriyeli’nin olduğunu düşünüyoruz. Bunlar 6’şar adet çocuk doğuruyor. Gelenlerin büyük bir kısmının ileride iç savaş için konuşlandığını biliyoruz. Şu anda Afyon’da 30 bine yakın Suriyeli ve Afgan, Mecidiye, Cumhuriyet ve Marulcu Mahallesi’ni işgal etmiş durumda. Şu anda ev fiyatları, kiraları uçmuş durumda. Araç alınamaz duruma geldik. Biz şu anda markete girerek şeker alamayacak durumdayız. Fabrikalarda kayıt dışı çalışanlar ile dolmuşken bizim çocuklarımız iş bulamaz durumda. Biz bunları 365 günde huzurlu bir şekilde evlerine götüreceklerini, 2 milyon kayıt dışı çalışanın yerine bizim çocuklarımızın buralara gireceğini, ekonominin hızlı bir şekilde düzeleceğini, ülkenin bir beka sorununun ortadan kalkacağına inanıyoruz.

SEKA’YI AÇACAĞIZ, ŞEKER FABRİKASINI YENİDEN ALACAĞIZ

Bizler iktidara geldikten sonra şehir planlamasındaki kaos durumunun yeniden düzenleneceğini, daha sanatsal daha geniş bir Afyon yapmaya söz veriyoruz. Biz acilen çocuklarımız için SEKA’yı yeniden açacağız, Şeker Fabrikası’nı yeniden alacağız. Hayvancılığa yönelik endüstri meslek liselerini açacağız. Bunları vaat etmiyoruz söz veriyoruz.

MHP, CHP VE AK PARTİLİ’LERİ BEKLİYORUZ

MHP’lilere soru sormak istiyorum. 53 yıllık ülkücü kimliğini çok sorgulayarak bize katılma teveccühü gösterdi. Neden Ahmet Yılmaz Kasap, MHP’yi bırakarak Zafer Partisi’ne katıldı. Bunu MHP’liler sorgulamalı. Bizler Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçisiyiz. Bütün milliyetçi partileri seçmenlerini kendimize davet ediyoruz. Üretime dönmek isteyen koyu Atatürkçüleriz. Bu yüzden tüm CHP’lileri bize davet ediyoruz. Biz laikliği savunan bir Anadolu Müslümanıyız. Bütün AK Partilileri bize davet ediyoruz. İnsanlar burada bir beka sorununu fark ettikçe bize olan katılımlar çok artacak. Ocak ayında bambaşka bir Zafer Partisi ile karşınızdayız.

Mevlüt Tekdemir-3

AFYON’DA OY ORANIMIZ YÜZDE 15

Afyon’da şu anda yüzde 15 civarındayız. Ancak şöyle bir durum var. İnsanlar anketlerde fikirlerini açıklamaktan çok korkuyor. Üye olup bir teşkilatta çalışmaktan çekiniyorlar. Maalesef bu sorun hükümetin ya taraf olursunuz ya bertaraf olursunuz söyleminden kaynaklanıyor. Esnaf, iki maliyeci gönderip dükkanımı kapattırırlar diye korkuyor. Gençler polislik sınavına gireceğiz diye korkuyor. Çiftçi kredi alırken bana kredi vermezler diyerek korkuyor. Üye sayımızı artırmak zor olsa da şu anda Afyon’da 250 üyemiz oldu. Zaman içinde bu sayının artacağına inanıyoruz. Bizlere karşı tahmin dahi edilemeyecek derecede teveccüh var. Biz Afyon’da yılın sürpriz partisi olacağız. 1 ya da 2 milletvekili alacak seçmen kitlesine doğru gittiğimizi söyleyebilirim.

BİZ KUVAYİ MİLLİYE HAREKETİYİZ

Herkesi Kuvayi Milliye hareketine davet ediyoruz. Biz 8 ay sonra başka bir Türkiye’ye uyanacağız. Çok ciddi ekonomik sıkıntı var. Göçmen konusu var. Taksim’de patlayan bombaların artmasından korkuyoruz. ABD’nin Yunan sınırında beklettiği 25 bin asker, Suriye sınırında 150 bin PYD… Bu ortamda konu artık siyasetin dışına çıktı. İnsanlarımızın uykudan uyanıp çocuklarımıza yeniden bir gelecek bırakmak için bu partide çalışmaya davet ediyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.