Başlık: Afyon’da Dolandırıcı Kapandı! 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Aldı! « Afyon Haber TV

18 Mayıs 2024 - 07:39

Başlık: Afyon’da Dolandırıcı Kapandı! 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Aldı!

Başlık: Afyon’da Dolandırıcı Kapandı! 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası Aldı!
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2024 - 18:09

14 views

Afyonkarahisar’da dolandırıcılık suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan şahıs, jandarma ekiplerince kıskıvrak yakalandı! İl Jandarma Komutanlığı’nın titiz çalışması sonucunda, dolandırıcılık suçundan aranan Ş.A.’nın izi, Dinar ilçesi Pınarlı köyünde bulundu. Bilişim sistemlerini kullanarak banka ve kredi kurumlarını hedef alan dolandırıcının tuzakları, jandarma tarafından boşa çıkarıldı.

Afyonkarahisar’da adını duyuran dolandırıcı, yıllarca peşindeki hapis cezasından kaçmak için sinsi planlar kurmuştu. Ancak jandarma ekiplerinin kararlı mücadelesi, onun sonunu getirdi. Şimdi, adaletin pençesine düşen dolandırıcı, 3 yıl 4 ay hapis cezasıyla cezalandırıldı.

Bu olay, Afyonkarahisar’da hukukun üstünlüğünü ve güvenliğin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Jandarma ekiplerinin gayretli çalışması, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını bir kez daha kanıtladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.