Afyonkarahisar’da Jandarma Ekiplerinden Sürücülere Yoğun Trafik Denetimi! « Afyon Haber TV

18 Mayıs 2024 - 09:08

Afyonkarahisar’da Jandarma Ekiplerinden Sürücülere Yoğun Trafik Denetimi!

Afyonkarahisar’da Jandarma Ekiplerinden Sürücülere Yoğun Trafik Denetimi!
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2024 - 18:38

11 views

Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçe çıkışında sürücülere yönelik yoğun bir trafik denetimi gerçekleştirdi. Bu denetimlerde, özellikle hız kontrolüne önem verildi ve dron destekli radar uygulamasıyla çevre yolundaki hız sınırını aşan sürücülere cezai işlem uygulandı.

Yaklaşık 2 saat süren denetimlerde, 61 araç sürücüsüne toplamda 297 bin 500 TL idari para cezası kesildi. Bu cezalar, hız limitini aşan sürücüler ile emniyet kemeri takmamak veya direksiyonda cep telefonuyla konuşmak gibi trafik kurallarını ihlal eden sürücülere uygulandı.

Denetimlere katılan sürücüler, yapılan uygulamadan memnun olduklarını ve bundan sonra daha dikkatli olacaklarını belirttiler. Jandarma ekipleri ise trafik güvenliğinin sağlanması ve kurallara uyulmasının önemine vurgu yaparak, benzer denetimlerin süreceğini ifade ettiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.