Şuhut’ta Doğanın Öfkesi: Sel ve Dolu Felaketi! « Afyon Haber TV

18 Mayıs 2024 - 09:57

Şuhut’ta Doğanın Öfkesi: Sel ve Dolu Felaketi!

Şuhut’ta Doğanın Öfkesi: Sel ve Dolu Felaketi!
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2024 - 18:11

10 views

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesine bağlı Akyuva köyünde yaşanan doğa olayı, felaketin boyutlarını gözler önüne serdi. Aniden bastıran dolu ve sağanak yağış, köyü sele boğdu, tarım arazilerini sular altında bıraktı.

Akyuva köyünde yaşanan sel baskınında birçok ev ve ağıl sular altında kalırken, sel suları acımasızca köy yollarındaki parke taşlarını yerinden sökerek sürükledi. Köy yolları, çamur ve moloz yığınına dönüşürken, temizlik çalışmaları hızla başlatıldı.

Köy muhtarı İsmail Karataş, sel felaketinin ardından yaşanan mağduriyeti dile getirerek, “Aşırı yağış ve dolu nedeniyle köyümüz büyük zarar gördü. Tarım arazilerimizde hasar var, maddi kayıplarımız büyük. Yollarımızda ciddi hasarlar oluştu, içme suyu şebekesinde de sorunlar yaşanıyor” şeklinde konuştu.

Doğanın öfkesi, Şuhut’un sessiz köylerine dehşet saçtı. Ancak köy halkının dayanışması ve devletin hızlı müdahalesiyle, felaketin izleri en kısa sürede silinecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.