Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan Çalışanlara Söz: “Olmazsa Olmazımız” « Afyon Haber TV

18 Mayıs 2024 - 13:38

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan Çalışanlara Söz: “Olmazsa Olmazımız”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan Çalışanlara Söz: “Olmazsa Olmazımız”
Son Güncelleme :

03 Mayıs 2024 - 20:07

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, belediye çalışanlarının haklarına verdiği önemi vurgulayarak, verdikleri sözleri tutacaklarını açıkladı. Başkan Köksal, “Çalışanlarımızın taleplerini karşılama noktasında seçim döneminde verdiğimiz sözleri de yerine getireceğiz. Çünkü onlar bizim çalışma arkadaşlarımız. Olmazsa olmazımız” dedi.

Afyonkarahisar Belediye Meclisi, Başkan Köksal başkanlığında toplandı. Başkan Köksal, toplantıda Afyonkarahisar Belediyesi’nin geçmişteki faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunarak, belediye çalışanlarının önemine vurgu yaptı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamalarına da değinen Başkan Köksal, “Belediyemizde çalışan işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte olduk. Onları dinledik. Taleplerini karşılama noktasında seçim döneminde verdiğimiz maaş gibi sözlerimizi de yerine getireceğiz. Çünkü onlar bizim çalışma arkadaşlarımız. Olmazsa olmazımız. Belediye hizmetlerinin sunumunda temizlikten, kanalizasyona ve park bahçelere kadar bütün birimlerimizde çalışan birçok emekçi kardeşimizin bu vesileyle bir kez daha İşçi Bayramlarını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Köksal’ın bu sözleri, belediye çalışanlarına verilen değerin ve hakların korunması yönündeki kararlılığın bir göstergesi olarak dikkat çekti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.