Gelecek Partili Ertaş: Yıl sonu yaklaşırken Afyon’da işten çıkarmalar başladı! « Afyon Haber TV

13 Mayıs 2024 - 12:47

Gelecek Partili Ertaş: Yıl sonu yaklaşırken Afyon’da işten çıkarmalar başladı!

Gelecek Partili Ertaş: Yıl sonu yaklaşırken Afyon’da işten çıkarmalar başladı!
Son Güncelleme :

24 Kasım 2022 - 15:04

76 views

Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı haftalık basın toplantılarına devam ediyor. Parti binasında düzenlenen toplantıda Gelecek Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Niyazi Ertaş yılsonu yaklaşırken Afyon’da işten çıkarma oranının arttığını belirtti.

AFYON’DA BAZI İŞLETMELER İŞÇİ ÇIKARMAYA BAŞLADI

Yılbaşı öncesi birçok işletmenin işçi çıkardığını ifade eden Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş: “Yılsonu yaklaşırken Türkiye genelinde ve Afyon’da işten çıkarmalar başladı.  İşten çıkarmaların yanı sıra yüzlerce işçide ücretsiz izne çıkartıldı.  Sektördeki daralmalar ekonomik kriz ihracattaki düşüş elektrik zammı, SSK primi ham madde sıkıntısı, bunlar üst üste gelince sektör tedbir almaya başladı. Bir de bunlara yılbaşında Askeri ücret belirsizliği eklenince iş veren haliyle düşünmeye başladı. Bu tür şikayetler ve işten çıkartmalar Afyon’da da baş göstermiş durumda Afyon’da kapatılan iş yerlerindeki işçilerin işten çıkarılmaları oldu. Ayrıca şirketini iş yerini kapatmayan firmalarda da işten çıkartmalar başladı.” Dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.