Altay, Zeki Yıldırım ve Tolga Ünlü ile anlaşmaya yakın « Afyon Haber TV

4 Mayıs 2024 - 20:25

Altay, Zeki Yıldırım ve Tolga Ünlü ile anlaşmaya yakın

Altay, Zeki Yıldırım ve Tolga Ünlü ile anlaşmaya yakın
Son Güncelleme :

11 Temmuz 2023 - 14:18

62 views

Spor Toto 1’inci Lig takımlarından Altay, iç transferde imzaları atmaya devam ediyor. Yönetim, orta saha oyuncusu Zeki Yıldırım ve sağ bek Tolga Ünlü ile anlaşma noktasına geldi. Transfer yasağının sürmesi nedeniyle mevcut kadrosunu korumaya çalışan Altay, Zeki ve Tolga’dan sonra diğer oyuncuları da ikna etmeye çalışacak. Altay, ilk etap çalışmalarını İzmir’de tamamladıktan sonra bugün Afyon’da kampa girecek.

Spor Toto 1’inci Lig ekiplerinden Altay, iç transferde imzaları attırmaya devam ediyor. Siyah-beyazlılar, sol bek Özgür, ön libero Ceyhun, stoper İbrahim ve forvet Deniz’den sonra iki oyuncuyla daha anlaşma noktasına geldi. Yönetimin orta saha oyuncusu Zeki Yıldırım ve sağ bek Tolga Ünlü ile el sıkışmak için büyük yol kat ettiği ifade edildi. Transfer yasağının sürmesi nedeniyle mevcut kadrosunu korumaya çalışan siyah-beyazlılar, Zeki ve Tolga’dan sonra kaleci Ozan, santrfor Paixao, sol bek Naderi ve stoper Björkander’i ikna etmeye çalışacak. Öte yandan ilk etap çalışmalarını İzmir’de tamamlayan Altay, bugün Afyon’da kampa girecek.

Kaynak: DHA

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.