Afyonkarahisar’da Ev Önünde Tartışma: 2 Kişi Yaralandı « Afyon Haber TV

4 Mayıs 2024 - 15:38

Afyonkarahisar’da Ev Önünde Tartışma: 2 Kişi Yaralandı

Afyonkarahisar’da Ev Önünde Tartışma: 2 Kişi Yaralandı
Son Güncelleme :

06 Kasım 2023 - 8:44

39 views

Afyonkarahisar’da evinin önünde tartıştığı 2 kişiyi av tüfeğiyle yaralayan şüpheli ile yanındaki kuzeni gözaltına alındı. İddiaya göre, K.E. (31) ile kuzeni K.E. (19), Kocatepe yolu Kümevleri Mevkisi’nde husumetlisi M.Ö’yle (40) konuşmak için evine gitti. Kapıyı açan M.Ö’nün babası Ş.Ö. (65), gelen 2 kişiyle tartışmaya başladı. Sesleri duyarak kapıya gelen M.Ö. ile yeğeni C.Ö. (54) de tartışmaya dahil oldu. Kavgaya dönüşen olayda K.E. (31), yanında getirdiği av tüfeğiyle rastgele ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği M.Ö. ile C.Ö. yaralandı. Ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaçan şüpheli ve kuzeni gözaltına alındı, suç aleti tüfeğe el konuldu.

Afyonkarahisar’da evinin önünde tartıştığı 2 kişiyi av tüfeğiyle yaralayan şüpheli ile yanındaki kuzeni gözaltına alındı.

İddiaya göre, K.E. (31) ile kuzeni K.E. (19), Kocatepe yolu Kümevleri Mevkisi’nde husumetlisi M.Ö’yle (40) konuşmak için evine gitti.

Kapıyı açan M.Ö’nün babası Ş.Ö. (65), gelen 2 kişiyle tartışmaya başladı. Sesleri duyarak kapıya gelen M.Ö. ile yeğeni C.Ö. (54) de tartışmaya dahil oldu.

Kavgaya dönüşen olayda K.E. (31), yanında getirdiği av tüfeğiyle rastgele ateş açtı.

Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği M.Ö. ile C.Ö. yaralandı. Ambulansla Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesine kaldırılan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaçan şüpheli ve kuzeni gözaltına alındı, suç aleti tüfeğe el konuldu.

Kaynak: AA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.